Start verkoop volgende fase Ugchelen Buiten

Ugchelen - Op zaterdag 23 februari gaat alweer het vierde deel van Ugchelen Buiten, de schitterende nieuwbouwwijk op het voormalige TNO-terrein aan de rand van Apeldoorn, in de verkoop. Het gaat om 19 luxe woningen in veld G.

In veld G worden 12 twee-onder-een-kap woningen en 7 vrijstaande villa's gerealiseerd. De woningen zijn ontworpen door Roggeveen & Piso Architecten. Alle woningen hebben zorgvuldig ontworpen details, zoals erkers, grote overstekken, mooi gedetailleerde dakgoten en houten gevelbanden boven de voordeur en erker. In veld G worden 5 typen woningen gerealiseerd. 

Alle belangstellenden voor de woningen zijn van harte welkom op zaterdag 23 februari tussen 10.00 en 12.00 uur in het informatiecentrum aan de Laan van Westenenk 501 in Apeldoorn. Je kunt je dan direct inschrijven voor de woning van jouw dromen!

We hebben uitgebreide brochures voor u klaarliggen, waarin alle informatie te vinden is over de woningen. Ook kunt u de maquette bekijken en een kijkje nemen op de locatie waar de woningen gerealiseerd gaan worden. 

Kunt u zaterdag 23 februari niet? Dan kunt u ook altijd nog een andere zaterdag binnenlopen, want ons informatiecentrum is iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur geopend. Inschrijven kan in het informatiecentrum, maar kan ook via het inschrijfformulier dat vanaf volgende week digitaal beschikbaar is op de website van Ugchelen Buiten. De inschrijving sluit 2 weken later op zaterdag 9 maart.

Alle informatie over deze nieuwe bouwfase en de beschikbare woningtypes vind je op de website: www.ugchelenbuiten.nl. 
 

Meer berichten