wethouder Willems en uitvoerder Nijhuis feliciteren elkaar met start bouw
wethouder Willems en uitvoerder Nijhuis feliciteren elkaar met start bouw (Foto: Tafelzout Videoproducties)

New York Apeldoorn van start

Apeldoorn - De bouw van New York in Apeldoorn is vrijdag feestelijk gevierd met kopers en andere project betrokkenen. Op de bouwlocatie werd een 'archeologische vondst van de toekomst' begraven door de eerste kopers.

Na de openingshandeling door wethouder Wim Willems en Steenhuis Bukman architecten waarin de trap van de beletage naar de eerste woonlaag werd geplaatst, werd door de kopers van het eerste uur de ‘tijdscapsule’ begraven en daarmee de 'archeologische vondst van de toekomst' geplaatst. De capsule bevat dromen, wensen en verhalen van de toekomstige bewoners over hun nieuwe appartement. Aansluitend werd er nader met elkaar kennis gemaakt en werd er natuurlijk geproost.

New York Apartments omvat een gebouw met twee torens waarin zich twintig unieke appartementen bevinden. Deze zijn afgewerkt met prachtige materialen en compleet uitgerust. De villa-appartementen zijn ruim opgezet en beschikken over een zeer royale buitenruimte. Elk appartement heeft een grote living aan het Kanaal, een halfopen keuken, een masterbedroom en nog twee extra slaapkamers, twee badkamers en ondergronds 2 parkeerplaatsen, een berging en 2 fietsopstelplaatsen. B

Er is nog één (penthouse) appartement beschikbaar, gelegen op zuid en met een prachtig uitzicht over Apeldoorn. Oplevering: vroege voorjaar 2020.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden