Carnavalsfeest op de Zonnewende

Apeldoorn - Op vrijdag 22 februari houdt school de Zonnewende in de wijk Osseveld een groots carnavalsfeest op hun beide locaties (Keerkring en Ravelijn).

De OR heeft in samenwerking met enkele leerkrachten een super mooi programma in elkaar gezet voor deze dag, de week hieraan vooraf gaan ze beide locaties geheel versieren.

Zij hebben carnavalsvereniging De Klutsers gevraagd hieraan mee te werken op deze dag, met alle plezier zal de Prins en Jeugdprins met hun Prinsessen, maar ook een aantal leden deze vrijdagmorgen vanaf 8.30 uur aanwezig zijn om samen met alle leerlingen volop in de polonaise te gaan op het schoolplein. Ook zullen zij op beide locaties aanwezig zijn bij de diverse optredens van de leerlingen.

Om 8.30 uur zal de Prins der Klutsers samen met de directeur van de school de naam van de school in carnavalstijd onthullen , ook zal vanuit de school op beide locaties een prins en prinses voor deze dag gekozen worden. De carnavalsvereniging heeft hiervoor twee prinsencapes beschikbaar gesteld, die zij mogen houden.

Meer berichten