Foto: Maarten Haazebroek

Opening nieuwe schoolgebouw Eben-Haëzer

APELDOORN - Wethouder Nathan Stukker van gemeente Apeldoorn verrichtte vrijdag de officiële opening van de Eben-Haëzerschool aan de Valkeniersdonk.

De reformatorische basisschool Eben-Haëzer was jarenlang gevestigd aan de Gijsbrechtgaarde. Sinds de kerstvakantie maakt de school echter gebruik van een gerenoveerd schoolgebouw aan de Valkeniersdonk. Vrijdag was er in het nieuwe gebouw een openingsbijeenkomst met de leerlingen, leerkrachten en genodigden. Naast wethouder Stukker voerden ook de architect, de projectleider en andere betrokkenen het woord.

De reformatorische basisschool Eben-Haëzer, met ook nog een vestiging in Teuge, heeft 277 leerlingen verdeeld over 11 groepen. "Het nieuwe gebouw biedt alle mogelijkheden om ons onderwijsconcept optimaal vorm te geven", aldus directeur Guus Knapen. 

Wethouder Stukker heeft een kunstwerk onthuld waar alle leerlingen en leerkrachten aan meegewerkt hebben De leerlingen Fynn van den Broek en Mathilde Stufken hebben bij de openingshandeling geholpen.

Meer berichten