Jan van der Put schenkt meubilair Boon aan Stichting de Klup Apeldoorn. V.l.n.r. Henk Dijkgraaf, Wilma Hartman en Jan van der Put. 
Jan van der Put schenkt meubilair Boon aan Stichting de Klup Apeldoorn. V.l.n.r. Henk Dijkgraaf, Wilma Hartman en Jan van der Put. 

Boon Accountants schenkt meubilair aan Stichting de Klup Apeldoorn

Apeldoorn - Eind 2018 is Boon Accountants Belastingadviseurs terug verhuist naar een compleet verbouwd kantoor aan de Christiaan Geurtsweg. Dit kantoor is voorzien van een moderne en duurzame inrichting en heeft hiermee ook een geheel vernieuwd interieur gekregen.

Samen met leverancier en partner Dijkgraaf-Rijsdorp uit Apeldoorn, werd een bestemming gezocht voor het oude meubilair van Boon. Deze werd gevonden in Stichting de Klup, een dynamische ontmoetingsplek voor mensen met en zonder beperking in het centrum van Apeldoorn. Afgelopen week werd het meubilair officieel geschonken aan de directeur van de Klup, Wilma Hartman, door Jan van der Put, één van de directieleden van Boon. 

Jan van der Put (Boon) en Henk Dijkgraaf (Dijkgraaf-Rijsdorp) waren samen afgelopen week op bezoek bij Stichting de Klup aan de Mariastraat in Apeldoorn. Wilma Hartman, ontving hen in dit bijzondere ontmoetingscentrum dat sinds 50 jaar bestaat. Boon hecht veel waarde aan lokale betrokkenheid en het ondersteunen van Apeldoornse initiatieven. Zodoende kwam Boon via Dijkgraaf-Rijsdorp in contact met Stichting de Klup. Wekelijks ontvangt de Klup vele bezoekers en daarbij is er behoefte aan degelijk meubilair voor gebruik bij workshops, cursussen en ontmoetingen. Voor Boon een directe reden om enthousiast te reageren en de gehele inrichting ter beschikking te stellen aan deze sympathieke organisatie. 

Meer berichten