unsplash
unsplash (Foto: unsplash)

Odd Fellows Apeldoorn open bijeenkomst voor belangstellenden

Apeldoorn - De Odd Fellows Apeldoorn organiseren onder de noemer Odd Associates een lezing op donderdagavond 12 februari a.s. Het is de eerste avond in een serie van 8 open avonden voor belangstellenden die geïnteresseerd zijn in het doen en laten van de Odd Fellows. De lezing wordt gehouden door Rien F. Inniger en heeft als titel: “Het leven begint bij veertig”

De bijeenkomst vindt plaats is het Odd Fellowhuis, Violierenplein 101 te Apeldoorn en begint om 20:00 u; inloop vanaf 19:30 u. De toegang is gratis en na afloop is er volop gelegenheid tot discussie onder het genot van een hapje en een drankje.

Rien Inniger kan op smakelijke wijze vertellen uit zijn ervaringen in de grafische wereld, met alle up’s en down’s: van burn out tot een grote groep mensen die hun baan verloren en voor een hele nieuwe toekomst kozen.

Ervaringen van een ander kunnen je helpen om in die drukke periode die je na je veertigste levensjaar mee maakt verantwoorde keuzes te maken. Je staat voor keuzes in je carrière, je gezin, je kinderen, wellicht kleinkinderen en nog veel meer. Hoe blijf je daarin overeind?

Het tempo van onze maatschappelijke ontwikkelingen ligt hoog. Het kost moeite en veel extra inspanningen om dit tempo bij te houden. Juist dan voel je bij jezelf de behoefte om even uit deze maalstroom te stappen en tijd vrij te maken voor bezinning. Ook dat lukt niet altijd, zeker als er sprake is van een structureel verband.Voor degenen die tijd kunnen vrijmaken voor ontmoeting en inspiratie kennen we het associate programma. Dit bestaat uit 8 bijeenkomsten per jaar m.u.v. de maanden juli, augustus en december. Het is een vrij toegankelijk programma voor iedere geïnteresseerde. Tijdens deze bijeenkomsten houdt één van onze leden een inleiding over een voor hem of haar belangrijk onderwerp, gerelateerd aan de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

Zie verder ook het artikel van Simon Haverschmidt in de Stentor van 3 januari 2019.

Bezoek ook onze website www.oddfellowsapeldoorn.nl waar je meer kunt lezen over ons programma.

Neem voor nadere informatie contact op met

info@oddfellowsapeldoorn.nl

Meer berichten