Rots- en watertraining start 6 februari

Apeldoorn - Deze training van 8 lessen start vanaf 6 februari tussen 16:00u en 17:00u aan de Zonnewende 14 in Apeldoorn voor jongeren vanaf 10-16 jaar.

Zelfvertrouwen, zelfreflectie en zelfbeheersing zijn dé aandachtspunten in de laagdrempelige rots- en watertraining. De jongeren leren bewust, maar ook veelal onbewust en vooral met veel plezier. Respect voor elkaar en elkaars leerproces is zeer belangrijk. Door middel van oefeningen in de gymzaal leren de jongeren over de ROTS- en WATERHOUDING.

De rotshouding leert op jezelf te vertrouwen en je eigen weg te durven kiezen. Voorkomen en aanpakken van pesten is een onderdeel van de training. De rots staat voor: in jezelf, je eigen mening en standpunt geloven. Er wordt gebouwd aan een eigen, stevige basis en zorgen voor weerbaarheid. Ook wordt de zelfbeheersing en het zelfvertrouwen vergroot tijdens de training.

Bij de waterhouding staan samenwerking, vriendschap, verbondenheid en communicatie centraal. De jongeren leren naar hun eigen gedrag te kijken en waar nodig leren de jongeren een alternatieve aanpak bij conflicten. De waterhouding leert je om open te staan voor de mening van anderen. Water staat voor: bewustzijn van je eigen gevoelens en ideeën maar ook voor aandacht hebben voor die van anderen.

Interesse? Inschrijven kan via de website: https://gewoonspeciaalbegeleiding.nl/rotsenwater of bel voor vragen naar 06-48352843.

Meer berichten