zangers van En Suite
zangers van En Suite (Foto: Ruud Knol)

Kom ook zingen bij En Suite

Apeldoorn - Stel dat een van je goede voornemens voor 2019 is om te gaan zingen. Maar waar en met wie en hoe pak je dat aan? Dan is hier je kans: op vrijdag 25 januari houdt En Suite een open repetitie. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met dit bijzondere gezelschap. Want En Suite bestaat niet alleen uit zangers, er zijn ook instrumentalisten bij die meespelen bij de repetities. Voor een koor is dat uniek!

Het repertoire van En Suite bestaat uit “oude” muziek, muziek uit de periode 1500 – 1700. In de wijde omgeving van Apeldoorn is geen ander amateur gezelschap te vinden dat zich hier speciaal op toelegt.

Een klein jaar geleden maakte Anneke kennis met En Suite. Zij bleef en zingt nu bij de alten. “Mijn hele leven ben ik met muziek bezig geweest, heb ik in groepsverband gezongen en gespeeld. Vanaf mijn studietijd heb ik de oude muziek ontdekt en die liefde is nooit meer over gegaan. Vandaar dat ik zo blij was, en ben, om te ontdekken dat in mijn nieuwe woonplaats een ensemble bestaat dat zich daarin specialiseert!” Zo was het ook voor Nico en Gert, die onlangs En Suite ontdekten.

Wil je het ook eens proberen? Kom dan op 25 januari naar het Bolwerk, Ravelijn 55 in Apeldoorn (Woudhuis). We beginnen om 19.30 uur.

Zie ook: www.ensemble-ensuite.nl

Meer berichten