100 Talentvolle Vrouwen helpt vrouwen hun netwerk uit te breiden en brengt ze in contact met gelijkgezinden.
100 Talentvolle Vrouwen helpt vrouwen hun netwerk uit te breiden en brengt ze in contact met gelijkgezinden. (Foto: 100 Talentvolle Vrouwen)

Talent, zelfcompassie en ondernemerschap bij 100 Talentvolle Vrouwen

Apeldoorn - Maandag 4 februari heeft bij 100 Talentvolle Vrouwen drie gratis workshops voor vrouwen. Thema's zijn deze keer: je talent ontdekken, zelfwaardering en starten als ondernemer. Deelnemers schrijven zich in voor één van de thema's.

De avond vindt plaats bij Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsal Noord), 7317 AK Apeldoorn, van 19.30 tot 21.30 uur. Meer info en aanmelding: https://bit.ly/2r2QxvF. Of zoek op www.eventbrite.nl naar activiteiten in Apeldoorn.

Vrouwen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan of willen nadenken over hun toekomst, kunnen elke eerste maandag van de maand deelnemen aan workshops. Weten wat je kunt, wat voor soort werk je wilt en daarmee naar buiten treden, is de 'drietrapsraket' voor thema's die aan de orde komen. Elke maand is een van de workshop bedoeld voor ondernemende vrouwen.

'Ontdek en benut je talent'

Tijdens deze interactieve workshop – verzorgd door Winny van Buuren-Tessers – gaan deelnemers aan de slag met hun talenten. Ze brengen hun eigen sterke punten in kaart, beschrijven wanneer talenten energie geven en wanneer niet. Samen gaan ze in gesprek welk talent ieder het beste kan inzetten in specifieke situaties.

Na de workshop heeft ieder inzicht in de eigen talenten, om waarde toe te voegen aan een bedrijf, de maatschappij of de werkomgeving. Bovendien weten vrouwen beter hoe ze hun sterke punten kunnen benutten om hun eigen werkgeluk te verhogen.

'De beste versie van jezelf'

Veel vrouwen zijn gewend zichzelf niet te waarderen. Herken je dat? Zelfkritiek, minderwaardigheid, niet weten hoe anders. Kortom: steeds zijn er terugkerende blokkades waar je geen blijvende verandering in krijgt. De oorzaak is bewust of onbewust. Hoe verander je dat?

In deze workshop leert Doreen Woutersen vrouwen hoe ze zichzelf naar een hoger niveau tillen, zonder zichzelf te verloochenen. Ze laat hen kennis maken met tools voor zelfcompassie, zodat ze echt kunnen stralen.

'Op weg naar zelfstandig ondernemerschap'

Wiebe Bakker van Startup Apeldoorn begeleidt zelfstandig ondernemers en biedt hen een netwerk van gelijkgestemden.

In de workshop gaat hij in op de volgende kwesties:

- Wat zijn je eigen kwaliteiten en hoe kun je deze inzetten voor je klant?

- Wat zijn je belemmerende patronen (saboteurs) die succes in de weg zitten?

- Wat zijn de eerste stappen die je moet zetten richting zelfstandig ondernemerschap?

De bijeenkomst is bedoeld voor vrouwen die net een eigen bedrijf zijn gestart of daar nog over twijfelen. Voor vrouwen die net begonnen zijn: hoe kom je aan klanten?

Herkenbaar? Snel inschrijven!

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl.

Meer berichten