Wouthera komt met de leerlingen aan bij StadsAkkers
Wouthera komt met de leerlingen aan bij StadsAkkers (Foto: Marijke van der Wekke)

Samenwerking Gentiaan College en StadsAkkers vastgelegd in convenant

Apeldoorn - De praktijklessen MBO1 groen van het Gentiaan College zijn al gestart bij StadsAkkers. De bestuurders van beide organisaties hebben een convenant getekend waarin de afspraken over deze praktijklessen nu ook formeel zijn vastgelegd.

Gerrit Bazelier, de voorzitter van StadsAkkers is zeer te spreken over deze samenwerking: “het Gentiaan College en StadsAkkers kunnen veel betekenen voor elkaar nu en in de toekomst”. Ook Hendrien Zijlstra, directeur van het Gentiaan College is tevreden.

Haar doel, om een praktijklocatie Groen te vinden, dichterbij de school en flexibel te gebruiken, is hiermee bereikt. De leerlingen van het Gentiaan College maken zich ondertussen niet druk over convenanten of samenwerkingsafspraken. Zij zijn aan het werk, lekker in de buitenlucht en doen veel praktijkervaring op bij StadsAkkers onder de begeleiding van hun docent van het Gentiaan College.

Wouthera, de praktijkdocente, neemt de jongeren mee vanaf het Gentiaan College naar de Dommeweg voor de praktijklessen. Zij heeft er elke dag weer zin in.

Meer berichten