Foto:

Nieuwe hofhouding c.v. De Klutsers

Apeldoorn - Afgelopen zaterdag heeft carnavalsvereniging de Klutsers haar Pronkzitting gehouden. Deze avond werd gehouden in hun residentie het Duivensportcentrum in Apeldoorn , waar vele carnavalisten uit Apeldoorn, Zevenaar, Eerbeek, Dieren en Loo ( ca. 180 feestvierders ) eerst afscheid hebben genomen van Prins Wim met zijn gevolg.

Om 22.11 uur werden Prins John 1e,Prinses Niké, Jeugdprins Thijmen 1e en Jeugdprinses Shirina gepresenteerd als de nieuwe Hofhouding van c.v. de Klutsers voor dit carnavalsjaar. Onder leiding van dit viertal zal c.v. de Klutsers zich volop in het carnavals gedruis storten. Zo gaan zij op bezoek bij het Zonnehuis in Beekbergen, de Klup aan de Mariastraat.

Tijdens het carnavalsweekend ( 1 t/m 5 maart ) hebben de Klutsers op de zaterdagavond hun eigen grote avond in het Duivensportcentrum ( uiteraard gratis entree ) vanaf 20.00 uur, op zondag 3 maart gaan zij in het centrum van Apeldoorn vanaf 15.00 uur vlinderen, vanaf 17.30 uur is er een groot carnavalsfeest georganiseerd in samenwerking met café Dimi's, waar met medewerking van een dweilorkest en artiest het dak eraf zal gaan (gratis entree ), Maandag 4 maart gaan ze op bezoek naar hun bevriende verenigingen in Eerbeek, Loo en Zevenaar.

Dinsdag 5 maart gaan de Klutsers eerst naar 's Heerenberg , vanaf ca. 15.00 uur zullen zij zich in het feestgedruis stoten bij hun bevriende vereniging in Laag Soeren , de dag wordt afgesloten met het Popverbranden (vanaf 20.00 uur) in het Duivensportcentrum , waar ze samen met de Apeldoornse zusterverenigingen het carnalvalsweekend zullen afsluiten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden