Team Simi Reizen
Team Simi Reizen (Foto: nvt)

Beste jongerenreis-organisatie neergestreken in Apeldoorn

Apeldoorn - De onlangs naar Apeldoorn verhuisde reisorganisatie Simi Reizen is voor de vierde keer in vijf jaar door reisbureau Reisgraag.nl uitgeroepen tot beste reisorganisatie in de categorie jongerenreizen.

Reisbureau Reisgraag.nl reikt jaarlijks awards uit op basis van gekeurde reviews door reizigers. Met een gemiddeld cijfer van een 8.9 scoort Simi Reizen als beste reisorganisatie in de categorie jongerenreizen.

De klassieke jongerenreis die bestaat uit een weekje Lloret de Mar of Salou is al lang niet meer het enige waar jongeren voor gaan. Avontuurlijke, actieve vakanties naar bijzondere plekken zijn steeds populairder. Deels ingegeven door sociale platforms als Instagram en Facebook kiezen jongeren steeds meer voor plekken die uniek zijn. Jaarlijks kiezen enkele duizenden jongeren voor een jongerenvakantie die net even anders is en een steeds groter deel daarvan komt uit bij Simi Reizen. Reizen gaan vaak naar bijzondere plekken, zoals het onbekende Servië of Georgië, maar steeds vaker ook verder weg van huis. Zo zijn Sri Lanka, maar ook rondreizen door Californië of Canada steeds populairder onder actieve jongeren.

Het reizen met leeftijdsgenoten is voor veel jongeren een belangrijke overweging bij het kiezen van een jongerenreis. Daarnaast is het bezoeken van unieke, maar instagram-waardige reisbestemmingen voor veel jongeren inmiddels belangrijker dan een echte zonvakantie.

De reisgraag award wordt uitsluitend toegekend op basis van geverifieerde reviews, waardoor deze publieksprijs binnen de reiswereld van groot belang is.

Meer berichten