Pop & Rock Koor Apeldoorn tijdens een optreden
Pop & Rock Koor Apeldoorn tijdens een optreden (Foto: Eigen foto)

Pop & Rock Koor Apeldoorn zoekt versterking

Apeldoorn - Het Pop & Rock Koor Apeldoorn is gestart in het voorjaar van 2018 en inmiddels is er al een mooie groep enthousiaste zangers en zangeressen die wekelijks mooie hits zingen van o.a. Adele, Dua Lipa, Toto, Justin Timberlake en Queen.

Bij dit koor is iedereen welkom, er worden geen stemtesten of audities gehouden. Er wordt gezongen met zogenaamde orkestbanden en een pittige geluidsinstallatie zodat het koor een stevige sound heeft. De koorleden oefenen thuis met ingezongen MP3 tracks waardoor er niet gewerkt wordt met bladmuziek. Door deze methode kan er tijdens de repetitie lekker veel gezongen worden.

Dirigent Jennifer Maaskant doet er alles aan om het beste uit de koorleden te halen en een paar keer per jaar bezoekt zangeres en zangpedagoog Karen Peterson het koor om een workshop zangtechniek te geven. Het koor kan nog wel wat versterking gebruiken, daarom is er op maandag 14 januari 2019 een informatieavond voor geïnteresseerden. Aanmelden en meer informatie: www.poprockkoor.nl

Meer berichten