Krazy Kangaroo open vanaf 24 december

Apeldoorn - Op maandag 24 december opent Krazy Kangaroo haar deuren. Dit is het nieuwe trampolinepark aan de Schorpioenstraat 10 in Apeldoorn, met ruim 2.700 m2 springplezier. Krazy Kangaroo biedt de complete "experience" voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers. Minimum leeftijd is 8 jaar en op speciale tijden is er KidsJump voor kinderen vanaf 2 jaar. Reserveren kan via de website.

Krazy Kangaroo is er voor iedereen die sportief is en van uitdaging houdt. Er komen verschillende soorten areas, o.a.: een freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, Valo Jump, Interactive Jump, een Sweeper, een tricks area (met o.a. extra hoge spring mogelijkheden) en een sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen. Ook is er een uitdagend Ninja Parcours en Freerun Parcours. In het weekend wordt het trampolinepark regelmatig omgetoverd tot heuse discotheek waar iedereen te gekke moves kan maken op de tofste muziek met discoverlichting.

Krazy Kangaroo Apeldoorn is onderdeel van Optisport Exploitaties. Optisport is exploitant van ongeveer 350 accommodaties verspreid door Nederland en België. Hiermee is Optisport marktleider in Nederland en België. Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van publieke voorzieningen als zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra (Optisport Health Club) en indoorspeelparadijzen (Avontura).

Meer informatie over Krazy Kangaroo en Optisport: www.krazykangaroo.nl en www.optisport.nl

Meer berichten