Kerstevent park Zuidbroek op herhaling

Apeldoorn - Na het grote succes van vorig jaar vindt op 15 december het tweede Kerstevent in park Zuidbroek plaats. Het festijn gaat om 15.00 uur van start met het openen van een schaatsbaan voor de jeugd. Om 20.00 wordt het laatste parkevenement van 2018 muzikaal afgesloten. Rond 16.00 uur verricht wethouder Nathan Stukker de officiële opening.

De organisatie is in handen van Stichting Vrienden van park Zuidbroek en Stichting Kinderactiviteiten het Kristal.

Schaatspret
Ook dit jaar kan er tijdens het tweede Kerstevent op zaterdag 15 december in park Zuidbroek weer worden geschaatst. Het gratis te bezoeken Kerstevent begint om 15.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Als eerste gaat de schaatsbaan in de Citybox open. Voor € 3,50 kunnen schaatsen compleet met schoenen worden gehuurd. Geen natuurijs, maar toch een middag en avond onbezorgde schaatspret voor de jeugd van Zuidbroek.

Kerstmarkt
Rondom de schaatsbaan wordt een intieme en gezellige kerstmarkt ingericht met zo ‘n 30 kraampjes. Het terrein wordt in kerstsfeer gebracht met kerstbomen en lampjes. Natuurlijk ontbreekt een ‘levende’ Kerststal niet. Naast Glühwein en warme chocolademelk kunnen bezoekers zich verder warmen bij sfeervolle vuurkorven.

Natuurlijk is er ook muziek.
Om 15.30 uur het dames zangtrio Edgemusic met toepasselijke liederen om mee te zingen
Om 17.30 uur brengen de kerstmannen van Brassband Apeldoorn de stemming er goed in
Vanaf 19.00 uur zorgen Tina Sitanala en Natascha Diks voor een spetterend slot

Rond 16 uur komt wethouder Nathan Stukker het evenement officieel openen.

Alle informatie is te vinden op www.parkzuidbroek.nl en facebook

Meer berichten