Nieuwbouwwoningen Julianakwartier Apeldoorn

Apeldoorn - Op de plek van het voormalige Julianaziekenhuis komt nieuwbouw. Op het nu nog braakliggende terrein verrijst het project Julianakwartier: een unieke nieuwe woonomgeving met woningen in een jaren 30 stijl.

Julianakwartier ligt in de driehoek Hoogakkerlaan, Sprengenweg en Koning Lodewijklaan. Niet voor niets een ongekend populair woongebied, want de buurt is rustig, ruim, groen opgezet en dichtbij het centrum.

De woningen
In het plan komen 5 vrijstaande woningen en 36 twee-onder-één-kapwoningen (keuze uit langskap of dwarskap). De architectuur is stijlvol en geïnspireerd op de jaren 30 bebouwing in de omgeving. Fraaie details zoals ambachtelijk metselwerk, keramische dakpannen en zinken hemelwaterafvoeren, geven de woningen een rijke uitstraling. De woningen worden zeer compleet opgeleverd inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur, een compleet afgewerkte badkamer met sanitair en tegelwerk, vloerverwarming en zonnepanelen.

Interesse? Via de website www.julianakwartier.nl is alle verkoopdocumentatie beschikbaar. Met de online virtual reality tour kan men de woningen van binnen en van buiten bekijken! Inschrijven kan online tot en met zondag 16 december 23:59 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden