KSH Orkest en Popkoor Break-out in gezamenlijk kerstconcert

Apeldoorn - Op zaterdag 15 december a.s. geven het KSH Orkest en Popkoor BREAK-OUT een Kerstconcert in de Goede Herderkerk, Asselsestraat 199 in Apeldoorn.

De aanvang van het concert: 19.30 uur; entree: € 5,-.

Het KSH Orkest is Apeldoorns oudste (blaas)orkest. Het werd opgericht op 20 december 1850 met de naam “Harmonie”. De optredens variëren van openbare gelegenheden tot tehuizen en kerken. Het instrumentarium bestaat uit koperen- en houten blaasinstrumenten, gitaren en alle soorten slagwerk.
Het repertoire van de KSH is zeer gevarieerd: van Bach tot Borsato, van barok tot rock, dit alles onder leiding van dirigent Henk van den Berg.

Popkoor BREAK-OUT is 20 augustus 1996 opgericht in de gemeente Voorst. Het gemengde koor telt op dit moment ruim 40 leden en staat onder leiding van Marinke Bäck-Hamers.

Het repertoire bestaat uit popsongs van de jaren '60 tot heden, soul, ballads en evergreens. BREAK-OUT werkt voornamelijk met speciaal voor het koor geschreven arrangementen, begeleid door muziek cd's. Hierdoor krijgt elk nummer een eigen "BREAK-OUT"- jasje.

Met behulp van een professionele geluidsinstallatie zorgt de geluidstechnicus bij optredens voor een goede mix van muziek en stemmen.Tijdens het Kerstconcert zullen de KSH en BREAK-OUT hun eigen kerstnummers ten gehore brengen, maar u kunt ook beluisteren hoe mooi het is om het koor te horen zingen onder begeleiding van het harmonie-orkest. Ook is er ruimte voor samenzang van kerstliederen.

Dit alles in een prachtige kerk in kerstsfeer! Voor meer informatie en reservering van kaarten zie: www.ksh-apeldoorn.nl

Meer berichten