Huis aan huiscollecte Leger des Heils Apeldoorn

Apeldoorn - In de week van 26 november tot en met 1 december houdt het Leger des Heils in Apeldoorn de jaarlijkse huis aan huiscollecte.

De collectanten van het Leger des Heils staan in de startblokken om vanaf maandag 26 november tot en met zaterdag 1 december de inwoners van Apeldoorn en omstreken uit te nodigen een financiële bijdrage te geven voor het werk van het Leger des Heils in Apeldoorn.

Ze zijn goed te herkennen: sommigen vanwege het uniform van het Leger des Heils en allemaal hebben ze een prachtig rode collectebus met het schild van het Leger des Heils erop. Ook dit jaar is er weer een grote groep Apeldoorners die ons helpen om deze klus te klaren. Deze keer maken we ook gebruik van een aantal collectebussen waarmee ook gepind kan worden

De opbrengst van de collecte is bestemd voor activiteiten gericht op inwoners van Apeldoorn en omgeving. Bijvoorbeeld voor de ontmoetingsplek 'de Verbinding' in Apeldoorn-Zuid waar wekelijks zo'n honderddertig mensen een gezellige morgen met elkaar beleven, van een warme maaltijd genieten, komen lunchen of advies krijgen bij financiële of andere problemen.

Lt.-kolonel Ine Voorham, korpsofficier in Apeldoorn: ‘Ieder jaar ervaar ik de collecte weer als een bijzondere gebeurtenis. Het is altijd weer verrassend zoveel vriendelijke mensen te ontmoeten die bereid zijn ons werk financieel te steunen. Het geeft me, ondanks dat het koud kan zijn als je langs de deuren gaat, een warm gevoel.’

Mocht u de collectant hebben gemist en het werk van het Leger des Heils toch willen steunen dan is uw gift van harte welkom op NL51RABO0393115887 t.n.v. collecte Leger des Heils Apeldoorn.

Meer weten: bel 06-25152176

Meer berichten