Dixie Five New Orleans Jazzband in kapel van Hoog Soeren

Hoog Soeren- Op zondagmiddag 2 december om 15.30 uur geeft de "Dixie Five New Orleans Jazzband" een concert in de kapel van Hoog Soeren. In de succesvolle reeks zondagmiddagconcerten is nu weer de beurt aan de jazz. 

De Dixie Five N.O Jazzband is opgericht in 2016. Een aantal gerenommeerde musici met een jarenlange ervaring, in verschillende orkesten uit de regio Apeldoorn, waaronder De Diksie-Street Jazzband, hebben de Dixie Five geformeerd. De band stelt zich ten doel om op een zo authentiek mogelijke wijze de oorspronkelijke "New Orleans Sound" ten gehore te brengen. Hierbij ligt de nadruk op het collectieve spel, afgewisseld met zang en melodische soli.

Ondanks dat er niet veel ruchtbaarheid is gegeven aan het ontstaan van deze band, treden zij al regelmatig op in Nederland. Nu dus ook in Hoog Soeren. Kaarten kosten € 7.50 en zijn te reserveren via de website of aan de zaal vanaf 15.00 uur. Contant betalen. In de pauze en na afloop is er gelegenheid de muzikanten en elkaar te ontmoeten via de "meet and greet" onder het genot van een drankje en een hapje. 

www.kapelconcertenhoogsoeren.nl
 

Meer berichten