Foto:

Veluws College Cortenbosch doet!

Apeldoorn - Wegens doorslaand succes organiseert VC Cortenbosch in de maand november weer haar befaamde DOE-middagen voor aanstaande brugklassers. Achtstegroepers krijgen een wervelend en gevarieerd programma aangeboden, van experimenteren met virtual reality in het ICT-lab tot aan het verkennen van de eigen grenzen op een heuse stormbaan!

Natuurlijk wordt er ook kennisgemaakt met het brede aanbod aan profielen: Zorg & Welzijn, Economie & Ondernemen en Produceren, Installeren & Energie. Ook kan er een voorproefje genomen worden op de PlusVakken en Fl@x-uren, waarin leerlingen zelf hun talenten ontdekken, verkennen en ontwikkelen. Daarnaast zullen leerlingen diverse optredens en demonstraties verzorgen, om de school in al haar kleurrijke facetten te presenteren.

Speciaal voor de ouders van groep 8 leerlingen organiseren zij op dinsdag 27 november van 19.00-20.30 uur een informatieavond met het thema: Ondersteuning en extra aandacht voor leerlingen. U bent van harte welkom aan de Prinses Beatrixlaan 259 te Apeldoorn.

Meer berichten