Foto:

Jubilarissen bij Vrouwen van Nu Hooiland Klarenbeek Apeldoorn

Apeldoorn - De Vrouwen van Nu Hooiland Klarenbeek Apeldoorn hebben onlangs hun zeventigjarig bestaan gevierd bij Pijnappel in Klarenbeek met een gezellige avond met een koude en warm en dessertbuffet.

Tijdens het eten werden er vier dames gehuldigd. Dienie Imanse is 40 jaar lid. Dienie heeft veel functies gehad binnen de vereniging. Martha Bleumink is 25 jaar lid, ook zij heeft veel gedaan voor de vereniging. Martha heeft nu nog een handwerkclubje de Klaskes waar de leden met plezier heen gaan. Gerrie van den Berg is 25 jaar lid, ook Gerrie is binnen de vereniging van alle markten thuis. Marie van Baak is 25 jaar lid en heeft binnen de vereniging een schilderclub gehad.

Donderdag 22 november is er weer een nieuwe bijeenkomst bij gebouw Samuel, Brinkenweg 111 in Klarenbeek. Deze avond komt Rien Mouw met een dialezing over de Veluwe. De avond begint om 19.30 uur tot 22 uur. Nieuwe leden zijn altijd welkom, voor inlichtingen kan men bellen naar 06-20 38 69 84. Of neem een kijkje op www.vrouwenvannu.nl/hooilandklarenbeekapeldoorn.

Meer berichten