Borrelnood in Grote Kerk

Apeldoorn - Zeg eens eerlijk, ga je wel eens naar de kerk? Nee? Dan wordt het hoog tijd, want de BorrelNood, uitgegroeid tot een event van formaat en bekend bij veel mensen, organiseert op vrijdag 16 november een topfeest op een unieke locatie. De Grote Kerk in Apeldoorn is dan het decor voor een avond vol verrassingen. Ruim vijfhonderd mensen in een kerk. Met een biertje of wijntje binnen handbereik. Frank van der Meulen, de man achter de BorrelNood, ziet het helemaal zitten. 

'We hebben een publiek dat respect heeft voor de omgeving. Ik denk dat veel mensen op deze manier graag eens een kijkje nemen in de Grote Kerk. Want hoe bijzonder is het om een feestje te vieren in de Grote Kerk, een gebouw dat niet alleen van buiten, maar ook van binnen prachtig is', vertelt Frank van der Meulen die helemaal in z'n nopjes is. Niet voor niets, want hij heeft voor de complete avond een line-up geregeld waar menig festival jaloers op zijn. Zo treedt er een koor op, is er live muziek van popartiesten uit de regio waarbij het nummer 'Take me to Church' niet ontbreekt en treden er dj's en dansers op. In totaal maken meer dan 150 artiesten/zangers hun opwachting tijdens deze waanzinnige BorrelNood editie! 

De Grote Kerk, niet alleen geschikt voor kerkdiensten
De BorrelNood wordt altijd op een andere locatie georganiseerd. De leukste plekjes zijn dan ook de revue gepasseerd, van de Apenheul tot het Boschbad en de meest verrassende kroegen. Kortom: ga je naar De BorrelNood, dan kom je altijd weer op een bijzondere locatie waar je misschien niet eerder bent geweest. Dit keer is het dus de beurt aan de Grote Kerk die graag de samenwerking aanging. Op deze manier maken mensen, die er anders niet zo snel naar binnen zouden lopen, toch kennis met de Grote Kerk. Daarbij wil de kerk graag laten zien dat het gebouw voor meer geschikt is, dan alleen het houden van kerkdiensten. 

Verkooppunten
Heb je zin in een bijzondere avond, waarbij je plezier hebt, kijkt en luistert naar topartiesten, nieuwe mensen ontmoet en leuke gesprekken hebt? Kom dan vrijdag 16 november naar de Grote Kerk in Apeldoorn. Zodra de kerkklokken om 17.00 uur luiden, gaan de deuren open. Verstandig is het om je toegangskaarten (prijs bedraagt € 5,- per persoon) vooraf bij de verschillende uitgiftepunten te kopen. Op deze manier sta je niet in de rij en voorkom je teleurstellingen, want vol = vol. Kijk voor informatie over de verkooppunten op www.grotekerkapeldoorn.nl/concertagenda/255-borrelnood. 

Meer berichten