Kennismaking met koffie
Kennismaking met koffie (Foto: Shironosov)

Apeldoornse Leuke luitjes willen op stap

Apeldoorn - Tientallen Leuke luitjes uit Apeldoorn zoeken een of meer buurtgenoten van 60 jaar of ouder om samen op stap te gaan. Ze hebben zich aangemeld bij Leuke luitjes om maatjes te vinden. Sinds vorig jaar zomer zijn al diverse mensen met elkaar in contact gebracht. Ze gaan samen op stap. Maar het is niet klaar. Nog niet iedereen heeft al voldoende nieuwe contacten gevonden. De organisatie zoekt nog meer Leuke luitjes en dan vooral 60-plussers die willen wandelen, naar cultuur of samen een hapje willen eten. 

Buurtgenoten samen op pad? Dat lukt dankzij Leuke luitjes, zo blijkt uit reactie van deelnemers: “Jullie doen zo je beste met deze leuke site om mensen bij elkaar te krijgen en het lukt ook goed. Ik heb zo al een paar leuke mensen ontmoet en wil jullie daarvoor bedanken." Of een andere deelnemer: “Bedankt voor de bemiddeling. Het is gelukt en we hebben al ‘n eerste wandeling gemaakt. Ik zou graag met nog meer mensen in contact komen die graag wandelen."

Ook in Apeldoorn zijn Leuke luitjes. Reeds 34 mensen hebben zich aangemeld. De meeste deelnemers zijn vrouwen. De oudste is 78 jaar, de jongste is 60 jaar. Ze hebben interesse in cultuur, wandelen, of samen iets drinken of een hapje eten. Voor meer informatie: https://leukeluitjes.nl/activiteiten. Na intikken van de postcode worden Apeldoornse Leuke luitjes zichtbaar en wat ze willen doen. 

Meer berichten