Yogaruimte met stoelen
Yogaruimte met stoelen (Foto: Marion Gerritsen )

Proefles stoelyoga

Apeldoorn - Iedereen is van harte welkom bij Yoga on the Go aan de Bogaardslaan 14 B in Ugchelen waar Marion Gerritsen mensen op woensdag 28 november kennis wil laten maken met stoelyoga van 10.45 tot 11.45 uur. 

Deze vorm van yoga is in principe geschikt voor iedereen en wordt in het hele land gegeven in bedrijven, verzorgingshuizen, maar ook in het onderwijs. Denk bv. eens aan de schouders van horeca en kantoorpersoneel of kinderen de met laptops opgroeien.

,,Ik ben zelf in september dit jaar naar een cursusdag van Stoel Yoga Nederland geweest bij de enthousiaste Paula Jap Tjong. Die ons veel mogelijkheden van stoelyoga heeft laten zien en ervaren. En dit is niet alleen zittend op een stoel, maar ook ernaast, al dan niet met steun van een stoel. U doet mee naar gelang uw eigen mogelijkheden. Omdat ik het leuk vind om deze vorm van yoga naast de gewone Dru yoga lessen uit te dragen is er op 28 november een gratis les ter kennismaking."

In deze les komt ook Dru yoga in stoelvorm voorbij en is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en een korte meditatie. Men kan zich voor de proefles opgeven bij Marion Gerritsen, telnr. 06-51692283 of mail mat7@online.nl. Voor meer info over Dru Yoga en overige lessen: www.yoga-on-the-go.nl

Meer berichten