Foto: Tineke Giesbers

Together eindejaarsconcert voor de stille eenzaamheid

Apeldoorn - In samenwerking met de Grote Kerk en het Nationaal Ouderenfonds organiseert zangschool VoiceBeat op zaterdag 15 december in de Grote Kerk het eindejaarsconcert 'Together!'.

Met dit concert willen zij graag aandacht vragen voor de stille eenzaamheid binnen onze samenleving. Dit n.a.v. een speciale editie van het televisieprogramma Eindredactie, gemaakt door Prinses Laurentien. Tijdens dit concert zullen onder andere zangleerlingen, het Apeldoorns Popkoor en vele Apeldoornse artiesten, waaronder Bert Louissen en Gina Jansen, optreden.

Dit alles is een initiatief van zangcoach Reitse Giesbers. Reitse deed mee aan De beste singer-songwriter van Nederland en gaf ook les aan de Babette Labeij Music Academy. 
Met dit concert vraagt hij aandacht voor eenzaamheid binnen onze samenleving en laat hij zien dat muziek verbind. 

De show begint om 19.30 uur, de deuren zijn open vanaf 19.00 uur. De show zal worden gepresenteerd door Tonny Schulte. Het belooft een bijzondere en muzikale avond te worden. Een gedeelte van de opbrengst zal gaan naar het nationaal ouderen fonds. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.togetherconcert.nl, 't Cafeetje van Marja en GroenRijk Malkenschoten. De kosten per kaartje bedragen € 8,50. Vriend of familielid van een koorlid of zangleerling? Of spreekt het thema je aan? Iedereen is welkom!

Meer informatie: www.togetherconcert.nl

Meer berichten