Tijdens Atlant Got Talent wordt cliënten een podium geboden om hun talent of passie te tonen.
Tijdens Atlant Got Talent wordt cliënten een podium geboden om hun talent of passie te tonen. (Foto: Bas Adriaans)

Bewoners Atlant tonen talenten tijdens Atlant Got Talent

Apeldoorn - Op maandag 26 november vindt Atlant Got Talent plaats: dé plek voor bewoners van Atlant om hun talenten te tonen. Er zijn inmiddels al een hele rij aanmeldingen binnen: van dans tot zang, theater tot cabaret. Alles komt voorbij. De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van een bijzondere artiest! Deze blijft nog even geheim. Maar dat het een denderende avond wordt staat vast. Uiteraard wordt er voor koffie/thee en wat lekkers tijdens de avond gezorgd.

Na het succes van vorig jaar wil Atlant opnieuw laten zien welke talenten het in huis heeft, in de vorm van een talentenjacht naar het voorbeeld van Holland Got Talent. Vorig jaar was dit in de vorm van Apeldoorn Got Talent, waar meerdere zorgorganisaties bij aangesloten waren. Met Atlant Got Talent richten we ons alléén op de bewoners van Atlant. Het doel van de talentenjacht is om cliënten een podium bieden om hun talent of passie te showen en hen, maar ook mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers een supergave en bijzondere avond te bieden.

Ben jij erbij om van alle optredens te genieten?

Dan horen we dat graag van je in verband met de catering. Stuur vóór dinsdag 20 november een mailtje naar evenementen@atlant.nl met de tekst ‘Ja ik ben erbij op 26 november!’ en het aantal personen.

Praktische informatie
Datum:                maandag 26 november 2018
Locatie:         Vierhuis, Laan van Groot Schuylenburg 91, Apeldoorn
Tijd:                 Deuren open 18.30 uur

Start programma 19.00 uur
Einde programma uiterlijk 21.30 uur, aansluitend een borrel

Meer berichten