Om belangstellenden kennis te laten maken met houtskeletbouw organiseert bouwer Presolid Home samen met de toekomstige bewoners een Open Huis.
Om belangstellenden kennis te laten maken met houtskeletbouw organiseert bouwer Presolid Home samen met de toekomstige bewoners een Open Huis. (Foto: Picasa)

Binnen kijken bij een houtskeletbouwwoning

Loenen / Ugchelen – In Loenen en Ugchelen zijn recent houtskeletbouwwoningen opgeleverd. Houtskeletbouw, een duurzaam bouwproces, is erg in opkomst, vanwege de hoge isolatiewaarde, snelle bouwtijd en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Om belangstellenden kennis te laten maken met houtskeletbouw organiseert bouwer Presolid Home samen met de toekomstige bewoners een Open Huis. Bij houtskeletbouw zijn de dragende elementen in het huis gemaakt van hout. Hierdoor ontstaat een prettig woonklimaat en goede akoestiek in de woning. De toekomstige bewoners hebben gekozen voor houtskeletbouw vanwege de vele mogelijkheden van deze bouwwijze. Tevens is de uitstekende isolatie een pré. In samenspraak met de architect van Presolid Home is er een ontwerp gemaakt volgens de bouwregels van het plan. Na het leggen van de fundering was het huis binnen enkele dagen opgebouwd.

Om ook andere geïnteresseerden bekend te maken met de mogelijkheden van houtskeletbouw hebben de toekomstige bewoners hun woning beschikbaar gesteld voor een Open Huis op vrijdag 9 november in Loenen van 13.30 tot 18.00 uur en op zaterdag 17 november in Ugchelen, van 10.00 tot 14.00 uur. Maak een afspraak via www.presolidhome.nl.

Meer berichten