Atelier Bijzondere bonen viert eenjarig bestaan met cadeautjes

APELDOORN - 'Atelier Bijzondere bonen' in Apeldoorn-Zuid bestaat op zaterdag 3 november precies één jaar. Reden voor een verjaardagsfeestje. Dit keer hoeven niet de feestgangers een cadeautje mee te brengen, maar krijgen ze die van de jarige.

Na een jaar van hard werken, een grote uitbreiding van het aantal producten en workshops, en kennismaken met veel klanten wordt nu even stilgestaan bij het bereiken van de eerste verjaardag. Dat doen de eigenaren van de winkel met het uitdelen van cadeautjes aan iedereen die op zaterdag 3 november iets in de winkel koopt. En wie op die dag 20 euro of meer bij ze besteedt, krijgt ook nog eens een waardebon die tussen 5 en 18 november 2018 bij de volgende aankoop bij 'Atelier Bijzondere bonen' recht geeft op 15 procent korting.

'Atelier Bijzondere bonen' is een speciaalzaak voor koffie, thee en ambachtelijk en in eigen huis gemaakte chocoladeproducten. Meer informatie in de winkel aan de Schubertlaan 18 (Apeldoorn-Zuid), op de website www.bijzonderebonen.nl, of telefonisch via 055-205-7029. Zaterdag 3 november is de winkel, zoals iedere zaterdag, open van 09:30 tot 17:00 uur. Openingstijden zijn verder maandag van 13:00 tot 18:00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 tot 18:00 uur, en vrijdag tijdens de weekmarkt op het Schubertplein van 08:30 tot 18:00 uur. Op het plein voor de winkel is volop ruimte om gratis te parkeren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden