Timo Heupink behaalt de eerste plaats in zijn categorie bij de Open  Nederlandse Jeugd Kampioenschappen
Timo Heupink behaalt de eerste plaats in zijn categorie bij de Open Nederlandse Jeugd Kampioenschappen (Foto: Eigen foto)

Timo Heupink Kampioen Karate

Almere - Bij de Open Nederlandse Jeugd Kampioenschappen van de Karatebond Nederland in het Topsport Centrum te Almere behaalde Timo Heupink zaterdag 27 oktober de eerste plaats.

De Sensei van Timo, Ben van Elburg van de Apeldoornse Club SKVE over de wedstrijd: “Slim en tactisch gevochten! Met overtuiging wordt Timo kampioen in zijn categorie +43 kg. Alle partijen wist hij winnend af te sluiten.”
In eerdere toernooien behaalde hij al mooie resultaten. Met de eerste partij 0-0, maar gewonnen op overtuiging, 3-0 en 3-0 pakte hij zijn eerste titel tijdens een groot internationaal kampioenschap.
Sensei Ben: “Timo is een veel belovend talent. Ook de andere karateka's hebben zich goed ingezet en gepresteerd op hoog niveau. Paskal Verhoef haalde de halve finale en moest met veel strijd genoegen nemen met een vierde plaats, ondanks een behoorlijke blessure. Er werd fel gestreden en het was plezierig om te zien. Donna Bouma belandde ook op de vierde plaats, maar ik heb mooie dingen gezien. Al met al een toenooi om trots op terug te kijken.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden