Start nieuwe leesgroepen in Apeldoorn

Apeldoorn - Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten?

In Bibliotheek CODA in Apeldoorn zijn op maandagochtend 22 oktober twee informatiebijeenkomsten over de start van twee verschillende leesgroepen: om 9.00 uur Kunstgeschiedenis en om 11.00 uur Geschiedenis. De bijeenkomsten zijn een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek.

De leesgroepen maken een keuze uit een gevarieerde boekenlijst, opgesteld door deskundigen. Leesgroepen komen 6 à 7 keer per jaar bij elkaar, gewoonlijk roulerend bij de deelnemers thuis. De boeken worden besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Belangstellenden zijn welkom op 22 oktober in Bibliotheek CODA, aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Aanvang 9.00 uur (kunstgeschiedenis), en 11.00 uur (geschiedenis).

De bijeenkomsten zijn gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de nieuwe leesgroep willen stappen.
U kunt zich aanmelden bij Senia via e-mail info@senia.nl.

Meer berichten