Americana-Unlimited in de kapel van Hoog Soeren

Hoog Soeren - Op zondag 14 oktober 2018 om 15.30 uur geeft "Americana-Unlimited" een concert in de kapel van Hoog Soeren. Na het geweldige succes van hun optreden in 2017 in de kapel, hebben wij het genoegen ze nog een keer te zien en horen optreden. Kaarten kosten € 7,50.

De kapel is vanaf 15.00 uur geopend. Betaling graag contant. In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot 'meet and greet' met de artiesten en met elkaar. Een hapje en drankje zijn aanwezig. 

Americana Unlimited laat country, blues, folk en rock samensmelten tot onvervalste en bruisende americana.
De bandleden laten zich niet alleen inspireren door diverse muziekstromingen; ook het leven zelf vormt een grote bron van inspiratie.
Het repertoire bestaat uit een aaneenschakeling van boeiende en vaak ook ontroerende songs, afgewisseld met instrumentale bijdragen van onder meer gitaar, accordeon, hammondorgel en mondharmonica.

Het uitgebreide repertoire kent een grote afwisseling tussen ballads, uptempo nummers, traditioneel en modern, akoestisch en versterkt. Americana Unlimited wordt gevormd door Belinda van Delden (leadzang en gitaar), Rob Steneker (gitaar/zang), Tom Kuyper (basgitaar en contrabas), Martin van Noort (leadgitaar/zang) Aad v. Stijn (drums) en Harry Kaal (accordeon en hammondorgel). Ieder bandlid kan bogen op een uitgebreid muzikaal verleden.

Meer berichten

Shopbox