De eerste rij palen gaan de grond in
De eerste rij palen gaan de grond in (Foto: Marijke van der Wekke)

BDO-accountants aan de slag bij Zorgtuinderij StadsAkkers

Apeldoorn - Donderdag 3 oktober was een mooie dag voor StadsAkkers. De zon scheen, maar beter nog was het bezoek dat BDO Accountants en Belastingadviseurs deze middag bracht.

In het kader van de Company-doedag kwamen 45 medewerkers een middag de handen uit de mouwen steken. En hard gewerkt werd er: vogelhuisjes timmeren, hekken plaatsen tegen de hazen, aardbeienplantjes stekken, de kruidentuin inrichten, het net rond de bessentuin verwijderen en pompoenen oogsten om daarna het pompoenenveld helemaal op te ruimen. Mooi en gezellig werk in de buitenlucht samen met je collega’s accountants, controllers, fiscalisten, adviseurs, managers en ondersteunend kantoorpersoneel.

Ook was er een groep die zich terugtrok in de zomertent om te gaan brainstormen over nieuwe kansen en mogelijkheden voor StadsAkkers. De medewerkers van StadsAkkers zelf hadden de leiding over de verschillende activiteiten en waren heel blij met deze extra collega’s voor een middag. Bij navraag bleek dat er toch ook wel overeenkomsten zijn tussen het werk op een internationaal accountantskantoor en het werken in een tuinderij: nauwkeurig werken is belangrijk, gemaakte fouten kunnen grote gevolgen hebben, er is sprake van teamwork en medewerkers ondersteunen elkaar en hebben een belangrijke dienende rol in en voor de maatschappij. De koffie bleek op beide werkplekken van uitstekende kwaliteit.

Aan het einde van de middag bedankte het Hoofd Advies van BDO, dhr. Natale Valente het bestuur en de medewerkers van StadsAkkers voor de fantastische middag. Naast dit dankwoord en de toezegging van de brainstormgroep om blijvend betrokken te blijven, ontving StadsAkkers een cheque van drieduizend euro.  Voorzitter Gerrit Bazelier vertelde in zijn dankwoord dat StadsAkkers dit geld gaat gebruiken om de aanschaf van de palen en hekken te bekostigen, die nodig zijn om de hazen tegen te houden. De medewerkers van BDO gingen naar huis met een bedankje in de vorm van een groentepakket.

Meer berichten