Sabine Koning
Sabine Koning (Foto: Vivian Vos)

Vier dagen cheesecake-hemel in het Pop-Up Cheesecakecafé

Deventer - Van donderdag 27 tot en met zondag 30 september houdt foodblogger Sabine Koning van Ohmyfoodness.nl ter ere van de lancering van haar boek Cheesecake een Pop-Up Cheesecakecafé in Fooddock in Deventer. Vier dagen lang kan er in het restaurant genoten worden van de allerlekkerste cheesecakes uit het kookboek van Sabine Koning uit Apeldoorn. 

"De lancering van een derde kookboek mag niet zomaar voorbijgaan", aldus Koning. "Na zo lang in de keuken te hebben gestaan voor Cheesecake wil ik de lezers en volgers van Ohmyfoodness - en alle cheesecakefans van Nederland en omstreken - graag laten proeven hoe lekker de cheesecakes uit mijn nieuwe boek zijn."

Vier dagen lang staat Sabine Koning in haar Pop-Up Cheesecakecafé in Fooddock Deventer. De cheesecakes worden allemaal door Sabine zelf gebakken en per punt verkocht. Naast het proeven van de cheesecakes hebben lezers/volgers/fans ook de mogelijkheid om het boek te kopen, een praatje te maken met Sabine en een exemplaar van het boek te laten signeren.

Fooddock is de eerste foodhal van Oost-Nederland en is gevestigd in een oude Zwarte Silo in het Deventerse Havenkwartier. Het Havenkwartier is uitgegroeid tot een 'klein Berlijn', een hippe plek met leuke hotspots en ruim 500 gratis parkeerplaatsen. 

Locatie & data 
Het Pop-Up Cheesecakecafé 
Fooddock in Deventer, Zuiderzeestraat 2, 7411 MC Deventer 

Donderdag 27 september: 12.00 - 21.00 uur
Vrijdag 28 september: 12.00 - 23.00 uur
Zaterdag 29 september: 12.00 - 23.00 uur
Zondag 30 september: 12.00 - 21.00 uur

Toegang is gratis, betaling in het Pop-Up Cheesecakecafé en bij de andere keukens binnen Fooddock kan alleen met PIN. 
 

Meer berichten