Modelautobeurs in Wijkcentrum Orca

Apeldoorn - Voor de tweede keer dit jaar is er op 22 september wederom een gezellige modelautobeurs voor verzamelaars en  belangstellenden in Wijkcentrum Orca in Apeldoorn.

Deze beurs is bij de modelautoverzamelaars zeer bekend en sommige verzamelaars komen er al vele jaren voor de modelauto's,  gezelligheid en de lekkere loempia's en broodjes bapao van Sjaak. Gezelligheid staat altijd op deze beurzen centraal en zoals altijd gaat de netto opbrengst naar een goed doel. De vrijwilligers organiseren en regelen het altijd met veel plezier om de bezoekers en de tafelhouders een leuke en gezellige dag te bezorgen.

Voor de liefhebbers is er een groot aantal bekende en onbekende merken te koop of te ruil als onder meer de bekende Dinky en Gorgi Toys, Matcbox, Burago, Schuco, Lledo, Gama, Cararama, Tekno, Vailliant, Solido, Herpa, Wiking, Britains, Victoria, Lion Cars, Brumm, DeAgostini enzovoort, enzovoort  De schalen variëren van ca. 1 : 87 tot ongeveer 1 : 9. Bovendien zijn er onder meer reserve-onderdelen, boeken, catalogi en DVD's aanwezig.

De beurs wordt gehouden in Wijkcentrum Orca aan de Germanenlaan in Apeldoorn.  Bijna alle bezoekers kennen inmiddels de weg naar Wijkcentrum Orca.  Toegang en parkeren zijn gratis.  De beurs begint om 09.00 uur en duurt tot 14.00 uur  Tafelhouders die nog één of meer tafels willen reserveren kunnen zich melden bij: Bert van Ginkel: telefoon 055 – 355 23 38 (na 19.00 uur). 

Meer berichten