Anneke van Os en Jann van der Wal
Anneke van Os en Jann van der Wal (Foto: Yammaya van der Wal)

Informatieavond Vrouwengroep in Apeldoorn

APELDOORN – Woensdagavond 19 september geven Anneke van Os en Jann van der Wal weer een gratis informatieavond over hun succesvolle Vrouwengroep.

Ben je nieuwsgierig naar jezelf, verlang je naar verdieping en wil je jezelf beter leren kennen? Dan is dit bij uitstek de plek voor jou! Het kan je bijvoorbeeld helpen om voorbij een ‘dood punt’ te komen, nieuwe stappen te maken of om meer rust en vertrouwen te krijgen.

“Inmiddels gaat ons 7e seizoen van deze cursus in Apeldoorn van start. Wij zijn iedere keer weer verrast hoe binnen relatief zeer korte tijd, acht dagdelen, wezenlijke veranderingen plaatsvinden in het leven van onze deelneemsters.

De kracht van deze groep zit in de open en warme sfeer waarin wordt gedeeld en gewerkt op basis van eigen ervaringen. Dit in combinatie met de lesstof en de feedback aan elkaar, helpen je om meer inzicht te krijgen in jezelf.

De onderlinge herkenning en het plezier die dat geeft, zorgt ervoor dat je je minder geïsoleerd voelt met je eigen problemen en meer kunt ontspannen in jezelf .
De werkvormen, lesstof en ‘tools’ die we aanreiken werken ondersteunend in de dagelijkse praktijk.”

Enkele uitspraken van de deelnemers:
“Dat er zoveel aspecten in een zeer korte tijd geleerd, gedaan en ervaren worden vond ik super!”
“De humor, ontspannen sfeer, positieve en krachtige confrontaties vond ik top!”
“Ik beweeg me nu gemakkelijker in groepen”.

Wil je meer informatie kijk op www.voeteninhetgras.nl en je kunt je hier ook opgeven voor de gratis introductieavond op 19 september van 19.00 tot 20.30 uur, Asselsestraat 251, boven ‘Curves’.

Meer berichten