Apeldoorner Douwe Geluk met Tai Chi
Apeldoorner Douwe Geluk met Tai Chi (Foto: Argentina Cotcheza)

Wethouder Nathan Stukker naar 'Bron van Geluk'

APELDOORN - De Apeldoornse CDA wethouder Nathan Stukker zal op 29 augustus 2018 de 'Bron van Geluk' officieel openen. Deze Tai Chi vereniging heeft een gloednieuwe locatie aan de Soerenseweg en start op deze dag met een groots gratis 'open huis' festival.

"Een grote eer als een wethouder in je vereniging komt om de locatie te openen. Ik werk er hard voor en dit is wel een punt van erkenning voor mij" aldus Douwe Geluk.

Dhr. Geluk helpt mensen al jaren aan een gezondere levensstijl. De pittige sporter, mensen met afstand tot het doen van sport. Ook mensen met fibromyalgie, stress, copd en burnout verschijnselen vinden de weg naar de 'Bron van Geluk'.

Vanwege het enorme succes van deze Apeldoornse Tai Chi vereniging is er nu een splinternieuwe locatie bijgekomen. Op dit gratis 'open huis' evenement kunt u Tai Chi Chuan, Chi Kung, Meditatie en Mindfulness voor plezier en gezondheid ervaren.

Kom langs op 29 augustus: In de ochtend van 10.00 - 11.30 uur Asselsestraat 167, 7311 EK Apeldoorn. In de avond van 19.30 - 21.00 uur gymzaal Soerenseweg 105, 7313 EJ Apeldoorn. Meer informatie: 06 - 51820257 of fuyuan.apeldoorn@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden