Logo apeldoornsstadsblad.nl


Adri Bosma zit in het vijfkoppige bestuur van Stichting Buurtmensen en heeft samen met Alie Mulder van Wijkraad Apeldoorn Zuid dit evenement op touw gezet. (Foto: Danielle van de Vlag)
Adri Bosma zit in het vijfkoppige bestuur van Stichting Buurtmensen en heeft samen met Alie Mulder van Wijkraad Apeldoorn Zuid dit evenement op touw gezet. (Foto: Danielle van de Vlag) (Foto: Danielle van de Vlag)

Spelend de zomer door in Zuid

Apeldoorn - Stichting Buurtmensen houdt in samenwerking met Wijkraad Apeldoorn Zuid drie spelmiddagen in augustus. Deze middagen zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 jaar en zijn vrij toegankelijk. ,,Wij zetten ons altijd met ontzettend veel plezier in voor de ouderen in de wijk Apeldoorn Zuid, maar willen nu ook eens de kinderen in het zonnetje zetten", aldus Adri Bosma. Stichting Buurtmensen en Wijkraad Apeldoorn Zuid hebben sinds een jaar een nieuw bestuur. Adri Bosma zit in het 5-koppige bestuur van Stichting Buurtmensen en heeft samen met Alie Mulder van Wijkraad Apeldoorn Zuid dit evenement op touw gezet. De dames kijken enorm uit naar dit evenement. 

door Danielle van de Vlag

,,Stichting Buurtmensen zet zich in voor buurtbewoners en het bevorderen van contacten onderling, alsmede het verbeteren van de sociale sfeer binnen Apeldoorn Zuid. Dit doen zij door maandelijks bustochten te organiseren voor de ouderen van de wijk. Wijkraad Apeldoorn Zuid zet zich in voor de leefbaarheid van onze wijk en komen op voor de belangen van onze bewoners. Daarom slaan wij, van Stichting Buurtmensen en Wijkraad Apeldoorn Zuid, de handen ineen om samen een mooi evenement te organiseren, dit keer speciaal voor de kinderen in de wijk Apeldoorn Zuid."

,,Wij hebben allemaal leuke spellen en parcours bedacht die de kinderen in competitievorm kunnen afleggen, we hebben ook een springkussen dus er is genoeg te doen voor de kinderen. Wij willen de kinderen de laatste week van de vakantie hele leuke en gezellige middagen bezorgen. De spelmiddagen vinden plaats op 3 locaties. Dinsdag 21 augustus in het Westenenkerpark bij het theehuis, woensdag 22 augustus in het Zuiderpark, achter Dok Zuid en donderdag 23 augustus op het speelveld achter het zaaltje de Trekvogels aan de Adelaarslaan. De spelmiddagen beginnen om 14.00 uur en zijn om 17.00 uur afgelopen. Na afloop van de spellen gaan wij gezamenlijk iets lekkers eten. Wij hopen natuurlijk op een hele mooie opkomst! Ook buurmeisjes, buurjongens, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Hoe meer, hoe gezelliger!"

Wil je ook meedoen aan deze spelmiddagen? Geef je voor 19 augustus op door een mailtje te sturen naar info@wijkraadapeldoorn.nl (voor de spelmiddagen op dinsdag en donderdag) en naar info@buurtmensen.nl (voor de spelmiddag op woensdag) met vermelding van naam en leeftijd. 

Meer berichten

Shopbox