Logo apeldoornsstadsblad.nl

Open Huis Stichting 'kLEEF!

Apeldoorn - Stichting 'kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis aan Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn voor mensen die kanker hebben of hebben gehad en/of hun naasten of nabestaanden. 

Tijdens de openingsuren kan men binnen lopen en met vragen terecht: deskundige gastvrouwen en gastheren hebben ruim de tijd. Maar in het huis kan men meedoen aan verschillende activiteiten, gespreksgroepen en spreekuren (met o.a. een raadsvrouw of financieel adviseur).

Heeft u het Inloophuis altijd al eens van binnen willen bekijken en de sfeer willen proeven? Dat kan tijdens het open huis  op donderdag 30 augustus tussen 14.00 en 17.00 uur. Daarnaast geeft schilderdocent Bettina Regeling om 15.00 uur een korte workshop Schilderen en tekenen en Janneke Nieboer om 15.30 uur een kennismaking met Mindfulness. De workshops zijn kosteloos en voor iedereen toegankelijk.

Gastvrouwen en gastheren ontvangen u met koffie, thee en iets lekkers en staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden door het huis.

Iedereen is welkom!

Wat: Open Huis
Voor wie: iedereen
Wanneer: donderdag 30 augustus 2018
Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur
Waar: Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn.
Contact: telefoonnummer (055) 576 26 76 of mail info@stichtingkleef.nl. www.stichtingkleef.nl * www.facebook.com/stichtingkleef

Meer berichten

Shopbox