Met zin en zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar in!

Apeldoorn - De start van een nieuw schooljaar kan voor jouw kind wel ‘een dingetje’ zijn . Tegen het einde van de zomervakantie begint er spanning op te komen.

Je kind gaat zich afvragen hoe het zal zijn in de nieuwe groep met de nieuwe juf of meester. Hij of zij gaat vragen stellen als ‘kan ik het allemaal wel’, ‘bij wie kom ik in het groepje te zitten’ en ‘hoeveel huiswerk krijg ik’. Hele logische vragen eigenlijk. En een beetje spanning is natuurlijk ook heel normaal. Maar wat nou als je kind méér dan gezonde spanning heeft? Je merkt dat hij of zij er slapeloze nachten van heeft. Of last heeft van buikpijn, hoofdpijn, angsten of behoorlijke onrust. Of je weet dat je kind altijd wel een liefdevolle boost in z’n zelfvertrouwen kan gebruiken. Of…. je wilt voor je kind gewoon een hele leuke afsluiting van de zomervakantie! Dan zijn deze twee workshops echt wat voor jouw kind!

Cirkel Kindercoaching organiseert voor kinderen van 8 t/m 12 jaar twee workshops zodat ze met zin en zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar in kunnen stappen! De kinderen gaan o.a. door middel van spel, actie en ontspanning binnen en buiten bijzondere ervaringen opdoen. Onderwerpen die aan bod komen:
- op zoek naar je talenten en kwaliteiten.
- kracht en lef van binnenuit ontdekken en ontwikkelen
- fouten maken en oefenen hoe je daarmee om kan gaan
- en natuurlijk mag die zelfvertrouwen-boost niet ontbreken!

Deze workshops vinden plaats op dinsdag 21 aug. en donderdag 23 aug. beide van 10.00 tot 12.30 u. Plaats: Violierenplein 101 (wijkcentrum De Stolp) in Apeldoorn. Meer info en aanmelden via de website cirkelkindercoaching.nl

Meer berichten