Verkopen vanuit kofferbak langs Apeldoorns Kanaal

Apeldoorn - Op zaterdag 30 juni is het weer zover, de Apeldoornse Kofferbakverkopen gaan van start aan het Apeldoorns Kanaal. Negen zaterdagen vanaf 9.30 - 15.00 uur struinen langs 250 standhouders die tweedehands goederen aanbieden voor heel lage prijzen. Net dat ene boek scoren of dat laatste poppetje voor je verzameling, een nieuwe stofzuiger of dat speelgoed uit het verleden, dat leuke truitje kopen of net die juiste afstandbediening vinden.
Dan even uitrusten op een terrasje bij de cateraars.

Vanaf 28 mei is de kaartverkoop gestart en de eerste twee zaterdagen zijn al uitverkocht. Reserveren kan via de site www.kofferbakverkopen.nl of op dinsdagmiddag vanaf 13.00 uur aan de Prinsenweide 14 in Apeldoorn. Vanaf de eerste kofferbakverkoop kunnen ook grondplekken gereserveerd worden bij de opgepimpte caravan van de organisatie halverwege het terrein. Nieuw dit jaar is dat er i.v.m. veel breuk helaas geen goederen met glas (glazen, asbakken, vazen, schilderijen met glas enz. enz.) meer mogen worden verkocht.
 
Bezoekers van de Kofferbakverkopen hoeven ook dit jaar geen parkeergeld en entree te betalen. Parkeren kan nog steeds aan de WEST-kant van het Kanaal, maar niet in wijk "Schatkamer van Zuid", volg de borden vanuit alle windstreken. De netto-opbrengst van de kofferbakverkopen wordt gebruikt om de hulptransporten die de stichting W.H.O.E. organiseert te betalen. Voor vragen mail naar info@whoe.nl

Meer berichten