Boekpresentatie winnaar Prijsvraag De Veluwe: Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboek voor kinderen van negen tot twaalf

Apeldoorn - Vrijdag 22 juni presenteert Communicatiebureau VanBinnennaarBuiten de eerste editie van Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboek. Eind 2017 werd dit boek prijswinnaar van Prijsvraag De Veluwe. Bea Schouten, gedeputeerde bij de provincie Gelderland en verantwoordelijk voor gebiedsopgaven, milieu, recreatie & toerisme, reikt de eerste exemplaren uit aan Veluwse schoolkinderen.

Het boek van 144 bladzijden voor kinderen van negen tot twaalf jaar staat vol actie, puzzels en spelletjes voor buiten en binnen. Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboek is verkrijgbaar voor zowel recreatieondernemers voor verkoop als rechtstreeks voor particulieren. Het is in te zien via https://evertvandeveluwe.nl/product/evert-vakantiedoeboek-20-st. Meer informatie daarover is te vinden op www.evertvandeveluwe.nl of in te winnen via info@evertvandeveluwe.nl of 055-5789583.

“Evert zet kinderen in beweging”
Bedenkers Patricia Groenendaal en Jan Pranger liepen al twintig jaar rond met het idee voor het winnende boek. Ze bedachten everzwijn Evert als symbool van de Veluwe, de plek waar kinderen van alles kunnen ontdekken, beleven en doen. Hun missie: “Evert zet kinderen in beweging.” Een stichting is in oprichting om die missie te verwezenlijken, onder andere met de jaarlijkse uitgave van het vakantiedoeboek.

Prijsvraag De Veluwe
Aanleiding voor de prijsvraag was in 2017 de verkiezing van de Veluwe tot een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het geld dat het Rijk toen ter beschikking stelde, benut de regio nu om de tien prijswinnende ideeën mede te realiseren. Een daarvan is Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden