Najaarscursussen van Stichting MOEd in Beekbergen

Beekbergen - Als je, ten gevolgen van ziekte, een burn-out of een beperking, al je energie nodig hebt om je staande te houden, dan is het moeilijk om ook nog deel te nemen aan ontspannende en creatieve activiteiten. Terwijl juist creativiteit weer energie en meer levensvreugde geeft.

Daarom organiseert Stichting MOEd speciale cursussen voor mensen met vermoeidheidsklachten. In een kleine groep, onder leiding van een kunstzinnig of creatief therapeut, werk je in je eigen tempo en kun je ontdekken wat je allemaal kunt. Het is fijn om dat samen met anderen te doen, die aan een half woord genoeg hebben om te weten hoe het met je is. Het delen van ervaringen, ontspanning en gezelligheid en herkenning en begrip bij elkaar vinden, zijn belangrijk tijdens een cursusmiddag. Er wordt gewerkt met allerlei verschillende technieken en materialen, waarbij het plezier belangrijker is dan het resultaat.

De bijeenkomsten zijn op woensdagmiddag eens per 14 dagen in de Dorpsstraat in Beekbergen. De cursus start op 29 augustus. De kosten voor deelname zijn afhankelijk van het inkomen. Zie www.stichtingmoed.nl voor meer informatie.

Meer berichten