Worktrans houdt Open Dag voor (aankomend) beroepschauffeurs

Apeldoorn - Op zaterdag 26 mei, van 10-14 uur, houden Worktrans en Workbus Uitzendbureau in Apeldoorn een Open Dag. Deze dag is voor iedereen die geïnteresseerd is in werk in transport en logistiek, een gratis chauffeursopleiding (C, CE en/of D-rijbewijs) of Code 95.

Tijdens deze dag vertellen wij je alles over onze vacatures in het goederen- en personenvervoer en over het werk bij onze opdrachtgevers. We bieden gratis chauffeursopleidingen (voor het C, CE en D rijbewijs) aan en vertellen je alles over het opleidingstraject. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om je Code 95 via ons te behalen.

Tijdens deze dag willen wij graag in een persoonlijk gesprek jouw wensen en eisen matchen met onze vacatures en opleidingsmogelijkheden. Want wil jij op korte termijn starten als vrachtwagenchauffeur of buschauffeur? Dan kan je via Worktrans of Workbus een opleiding volgen en daarna met een baangarantie direct aan de slag!

Wat zijn de voorwaarden voor zo’n opleiding?

Dat is vaak – en terecht – de eerst vraag die wordt gesteld. Voor de opleiding C of D rijbewijs moet je in het bezit zijn van het B-rijbewijs. Als toekomstig beroepschauffeur wordt uiteraard ook wel flexibiliteit verwacht, aangezien het geen van 9 tot 5 baan is. Ben je al in het bezit van je C, CE of D-rijbewijs, maar mis je de Code 95? Dan kun je ook bij ons terecht om jouw Code 95 kosteloos te halen.

Zie jij jezelf al op een vrachtwagen of bus rijden? Kom dan op 26 mei naar onze Open Dag in Apeldoorn of bezoek één van de andere locaties in Nederland. Kan je niet op 26 mei? Je kunt ook contact opnemen om een afspraak maken voor een ander moment.

Vestiging Apeldoorn
Stadhoudersmolenweg 70a
7317 AW Apeldoorn
telefoon: 055-3032130

De andere vestigingen zijn in Purmerend, Oudehaske, Roosendaal, Pijnacker, Venlo en Groningen. Meer informatie en contactgegevens vind je op worktrans.nl.

Meer berichten