Techneuten-dag voor een passende job

Apeldoorn - Op zaterdag 2 juni organiseert Hamer een techneuten-dag. Deze dag staat in het teken van het vinden van een passende job bij Hamer. Bijvoorbeeld voor mbo- en hbo-studenten die (bijna) klaar zijn met hun studie. Het technische familiebedrijf heeft ruim 40 openstaande vacatures. De totaalaanbieder in techniek organiseert deze dag zodat geïnteresseerden een kijkje in de keuken kunnen nemen om zo een job te vinden die bij hen past. 

Tijdens de techneuten-dag zijn diverse delen van het bedrijf open zodat bezoekers achter de schermen kunnen kijken bij de vele uiteenlopende expertises. Verder laat het bedrijf zien hoe de techniek achter een tankstation in elkaar zit en er is ook een tankspel waarmee bezoekers hun tankskills kunnen testen. Maar het wordt bij uitstek een dag om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan over het vinden van een passende job. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 9.00 uur en 13.00 uur; iedereen is welkom.  

40 vacatures
Er staan 40 uiteenlopende vacatures open. Van (hulp) monteur brandstoftechniek – werktuigbouw – ACV – HVAC - installatietechniek tot CAD-tekenaar en van lasser tot projectleider. Het is handig om alvast een cv mee te nemen. 

Vakkundig
Het Apeldoornse bedrijf heeft als credo: alles in eigen beheer. Daardoor is Hamer in relatief korte tijd uitgegroeid tot een technische dienstverlener met een breed pakket diensten. Opdrachtgevers worden van A tot Z ontzorgd. Denk hierbij aan brandstofoplossingen, noodaggregaten en brandblusinstallaties voor datacenters, tot en met het installeren van elektrische installaties en klimaatbeheersingssystemen. 
 

Meer berichten