65-jarig huwelijksjubileum Johan en Atie van de Kraats-Veeneman

Apeldoorn - Johan en Atie van de Kraats waren vorige week 65 jaar getrouwd. 

Johan en Atie zijn beiden geboren en getogen in Apeldoorn. Atie was vijftien jaar toen ze Johan bij het vroegere La Venezia aan de Paslaan ontmoette. In de kerk zagen ze elkaar vaak en al snel volgde er de verkeringstijd. Op 4 mei 1953 stapten ze in het huwelijksbootje. 

Het jubilerend echtpaar heeft vier kinderen, negen kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen. Beiden nog in goede gezondheid en nog volop actief. Atie van de Kraats (83 jaar) is ruim 30 jaar vrijwilligster bij appartementencomplex Mandela. Ze doet haar vrijwilligsterswerk nog steeds met veel plezier.  Ook Johan (87 jaar) is ook nog zeer actief en geniet van gezellige dagen en weekendjes uit. Een liefdevol echtpaar, vol waardering voor elkaar en dankbaar dat ze nog steeds in goede gezondheid samen zijn. 

Op deze zonnige dag is het bruidspaar vanmorgen met een koets waarin zelfs Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander en Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Maxima hebben gezeten, opgehaald bij hun huis aan  de Pieter Saenredamstraat. De tocht in de prachtige koets bracht hen bij restaurant De Keizerskroon, waar burgemeester Berendsen hen opwachtte om hen te feliciteren met hun huwelijksdag. 

Samen met kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, overige familie en vrienden maken zij er een onvergetelijke dag van. Op naar het 70-jarige jubileum!

Meer berichten