Recreatieve rally rondom Twello


Voorst -  Heb jij zin om nieuwe plekken in de regio te ontdekken? Nieuwe weggetjes ontdekken en op plekken komen waarvan je het bestaan niet wist? Dan is de Voorster Rotary Challenge 2018 echt iets voor jou. Je komt op plekken die je nog nooit eerder bezocht en steunt door je deelname ook nog eens het goede doel.

De Voorster Rotary Challenge wordt elk jaar georganiseerd voor het goede doel. De editie van dit jaar staat in het teken van de mantelzorg in de gemeente Voorst én de jeugdverslavingszorg. Rotaryclub Voorst draagt al tientallen jaren haar steentje bij een allerlei maatschappelijke projecten. De twee thema’s waaraan de Voorster Rotary Challenge 2018 haar opbrengst schenkt verdienen zeker aandacht. Rotaryclub Voorst is nog in voorbereiding op een evenement met de jeugd rondom het thema mobiele communicatie en verslaving. Praktische ondersteuning bij de jaarlijkse mantelzorgdag in Twello is al jaren een vaste waarde op de agenda van de club.


De Voorster Rotary Challenge 2018
Deze recreatieve rally staat elk voorjaar op het programma. Op zondag 22 april stroomt het centrum van Twello vol met tientallen auto’s, bijzondere oldtimers, snelle wagens en doodgewone gezinsauto’s. Om 11.00 uur start de inschrijving bij de Waardige Waard. Deelnemers ontvangen daar niet alleen de routebeschrijving, maar ook een boekje met leuke opdrachten voor onderweg. Daarnaast zijn een goodiebag en lunchapakket bij de prijs inbegrepen. Om 12.00 uur gaat de eerste equipe van start met de bolletje-pijltje-route. Onderweg zijn er ook behendigheidsproeven, zowel met als zonder auto, gecombineerd met de nodige ontspanning. Aan het eind van de middag komen alle rijders samen bij de finish op landgoed ‘De Parckelaer’ aan de Blikkenweg in Twello. Aldaar wordt tijdens en uitgebreide barbecue, de winnaar bekend gemaakt.

Inschrijven
Zie jij het zitten om deze sportieve uitdaging aan te gaan? Wat voor auto je ook hebt, je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze verrassende toertocht. Slim navigeren, goed rijden en vooral veel lol hebben zijn de hoofdingrediënten van deze dag. Inschrijven kan via http://www.rotary-events.voorst.nl. Kosten zijn €100 (inclusief lunchpakket, goodiebag en barbecue) per auto met twee personen. Kinderen jonger dan 15 jaar rijden gratis mee, passagiers ouder dan 15 jaar betalen €25.

Meer berichten