Bas Wiegmans van Jumbo Wiegmans in Apeldoorn (midden), met in het midden winnares Evelien van Leeuwen (6 jaar) samen met haar moeder Annemarie Kinds en medewerkers van Jumbo Wiegmans.
Bas Wiegmans van Jumbo Wiegmans in Apeldoorn (midden), met in het midden winnares Evelien van Leeuwen (6 jaar) samen met haar moeder Annemarie Kinds en medewerkers van Jumbo Wiegmans.

Evelien (6) wint jaar lang dagjes uit met gezin

Apeldoorn - Het lijkt wel een droom: je wint met je kleurplaat een Gouden Ticket waarmee je een jaar lang gratis naar heel veel attractieparken, dierenparken en musea mag. Voor Evelien van Leeuwen (6 jaar) uit Apeldoorn is die droom werkelijkheid geworden. Zij is de gelukkige winnares van de Dagje Uit kleurwedstrijd van Jumbo en mag haar gezin mee op stap nemen. 

Tijdens de Dagje Uit spaaractie organiseerde Jumbo speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar een kleurwedstrijd. Door de tekening mooi in te kleuren en in te leveren bij de lokale Jumbo winkel maakten zij kans op entreekaarten voor een Dagje Uit met het hele gezin. Evelien van Leeuwen was al de gelukkige winnaar van Jumbo Wiegmans in Apeldoorn en nu mag ze ook de landelijke titel van 'mooist ingekleurde kleurplaat van Nederland' op haar naam schrijven. Vanmiddag werd ze beloond met het felbegeerde Gouden Ticket. Evelien is dolblij met de hoofdprijs: "Ik vond het heel leuk om mee te doen aan de kleurwedstrijd en ben heel blij dat ik nu zelfs een jaar lang zo vaak als ik wil leuke dingen kan doen!"

Bas Wiegmans van Jumbo Wiegmans vond de kleurwedstrijd een leuk extraatje bij de Dagje Uit spaaractie: "Het is natuurlijk al leuk dat we klanten blij kunnen maken met korting op uitstapjes. Iedereen wil er met het lentezonnetje lekker samen op uit trekken en daar speelt Jumbo op in met de Dagje Uit-actie. Klanten sparen enthousiast voor entreekaartjes, maar het allerleukst: kinderen leverden hun mooiste creaties in. Mooi dat we onze klanten af en toe kunnen verrassen met iets extra's, zoals met de kleurwedstrijd. We wensen 'onze' winnaar Evelien en haar familie veel plezier met haar droomprijs!"

Sparen voor een Dagje Uit
De Dagje Uit spaaractie van Jumbo loopt nog tot en met dinsdag 1 mei. Klanten krijgen bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een speciale kortingsmunt. Daarmee kunnen zij simpel en snel sparen voor korting op een leuk dagje uit. Van eendagje pretpark, theater of dierentuin met de kinderen tot lekker relaxen in de sauna. De korting kan oplopen tot wel 25 euro per entreekaartje en is het hele jaar geldig.   

Meer berichten