Stella opent E-bike Testcenter in Apeldoorn

Apeldoorn - E-bikespecialist Stella opent per 16 maart een nieuw E-bike Testcenter, dit keer in Apeldoorn. Het Nunspeetse fietsenmerk opent aan de Koninginnelaan 99, in een sfeervolle winkelstraat met veel diversiteit aan winkels. ''Dit centraal gelegen pand in Apeldoorn is precies waar wij naar op zoek waren. Makkelijk bereikbaar voor onze klanten en aan een doorgaande weg'', vertelt Johan Makaske, woordvoerder Stella.
 
Het nieuwe E-bike Testcenter gaat op 16 maart open, maar wordt op 24 maart officieel geopend. Stella pakt uit, want op 24 maart wordt er een gratis e-bike weggegeven. Klanten maken kans op de gratis e-bike door een coupon in te vullen en voor zaterdag 24 maart 14.00 uur in te leveren in de vestiging in Apeldoorn. Rond 14.00 uur is er een live loting en wordt de winnaar bekendgemaakt.
 
Stella blijft maar groeien en het E-bike Testcenter in Apeldoorn is niet de enige uitbreiding. Het e-bikemerk opende vorige maand al 14 E-bike Testcenters. Ook opent Stella op 16 maart een vestiging in Den Bosch. Met dit aantal nieuwe vestigingen komt Stella in totaal op 35 E-bike Testcenters. Met een landelijke dekking aan vestigingen zit de Nunspeetse fietsenfabrikant altijd in de buurt van de klant. ''Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit of service. Dat is ook het unieke concept waar Stella bekend om staat. Maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen'', aldus Makaske.
 
Het nieuwe E-bike Testcenter in Apeldoorn heeft een oppervlakte van circa 200 m2 en voldoende gratis parkeerplaatsen. Klanten kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen, maar kunnen ook terecht voor e-bike service.

Meer berichten

Shopbox