Marjo van Beek (rechts) en Sharon van Beek (links) zijn moeder en dochter en de initiatiefnemers van het tweedehands Fashion Event.
Marjo van Beek (rechts) en Sharon van Beek (links) zijn moeder en dochter en de initiatiefnemers van het tweedehands Fashion Event. (Foto: Danielle van de Vlag )

Op zoek naar een nieuwe outfit?

Apeldoorn - Stichting Buurthuis Maasstraat staat woensdagavond 14 maart in het teken van een tweedehands Fashion Event. Dit is het eerste Fashion Event dat gehouden wordt in het buurthuis. ,,Vrijwilliger Carola Koldenhof was direct enthousiast toen wij met het voorstel kwamen. Ze dacht gelijk met ons mee hoe we bepaalde dingen het beste konden aanpakken, aldus Marjo en Sharon."

Door Danielle van de Vlag

Marjo; ,,Wij willen met het Fashion Event onze kleding, schoenen, tassen en sieraden een tweede leven geven. Hoe leuk is het wanneer we een favoriete blouse aan iemand kunnen verkopen die er super blij mee is? Het zijn tenslotte allemaal nog super mooie, zelfs soms amper gedragen, kledingstukken die zeker een tweede leven verdienen. Zeker wanneer je niet een al te groot budget (voor over) hebt is het toch fijn als je 'fashionable' voor de dag te kunt komen en voor leuke prijzen kunt shoppen? Daar is dit Fashion Event mede voor bedoeld. Er zijn zelfs een aantal dames aanwezig die werken in de modebranche en bezoekers kunnen voorzien van kledingadvies."

,,We hebben ervoor gekozen om dit in het Buurthuis Maasstraat in Apeldoorn Zuid te organiseren omdat het centraal gelegen ligt, een mooie locatie betreft en velen van ons uit deze en omliggende buurten komen. Het buurthuis zet zich in om veel leuke evenementen en activiteiten voor kinderen en bewoners in de buurt te organiseren, dit willen wij natuurlijk ook in stand houden.''

Sharon; ,,Vanaf 19.00 uur is de inloop van het Fashion Event en iedereen is welkom! Het event bevindt zich in de grote zaal van Buurthuis Maasstraat. Het Fashion Event is gericht op verkoop van dames, heren en kinderkleding, schoenen, tassen, sjaals, sieraden en accessoires. Ook veelal merkkleding is aanwezig. Uitsluitend kan er contant betaald worden, dat is nog wel even belangrijk. Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst! Het lijkt ons leuk om dit vaker op te pakken en zo het buurthuis te kunnen ondersteunen. Misschien is het maar een druppel op de gloeiende plaat, maar saamhorigheid is in deze tijd toch ook al heel belangrijk aspect vinden wij. Hoe leuk is het wanneer je dat kunt organiseren en delen met bewoners uit je eigen omgeving!?"

Het tweedehands Fashion Event wordt op woensdag 14 maart gehouden in Buurthuis Maasstraat in wijk Apeldoorn Zuid. Vanaf 19.00 is de zaal geopend voor iedereen die van fashion houdt. Er zijn diverse hoekjes opgesteld waar ieder zijn eigen spullen verkoopt. Voor meer informatie www.buurthuismaasstraat.nl

Meer berichten

Shopbox