Rots- en watertraining start weer in mei

Apeldoorn - Vindt jouw zoon, dochter of leerling het ook zo lastig om grenzen aan te geven of te accepteren? Of lukt het niet om conflicten te voorkomen? Zelfvertrouwen, zelfreflectie en zelfbeheersing hebben is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Vanaf 9 mei start daarom in Apeldoorn een 8-weekse psychofysieke training voor jongeren tussen 10 en 13 jaar. De lessen zijn laagdrempelig doordat we oefeningen en spelvormen doen, waarbij de jongeren bewust en ook onbewust leren. Introverte en extraverte jongeren krijgen tijdens deze training de kans om te leren van elkaar, doordat de lessen in groepsverband plaatsvinden. Tijdens de laatste les zullen ouders gevraagd worden om actief deel te nemen.

Tijdens 8 lessen van 1 uur maken de jongeren kennis met ‘rots- of watergedrag’ en hoe zij dit in verschillende situaties in kunnen zetten. We werken onder andere aan:

• Vergroten van zelfvertrouwen, zelfreflectie en zelfbeheersing
• Eigen en onafhankelijke keuzes maken
• Op een duidelijke en manier grenzen aangeven
• Contact maken en samenwerken om iets te bereiken
• Vertrouwen hebben in anderen
• Sociaal en communicatief vaardig zijn
• Respect hebben voor anderen

Praktische informatie

Wanneer: vanaf 9 mei
Dag: elke woensdag om 14:00 uur
Locatie: KBS De Zonnewende, Zonnewende 14
Aantal deelnemers: minimaal 6*
Kosten: €150,00 (inclusief BTW)
Aanmelden: info@gewoonspeciaalbegeleiding.nl

De training kan ook op scholen gegeven worden en aan andere leeftijdsgroepen. Neem voor trainingen op maat of andere vragen contact op via info@gewoonspeciaalbegeleiding.nl / 06 48 35 28 43.

* De training gaat door als we minimaal met z’n zessen zijn. Gaat de training niet door omdat de groep te klein is, doe je dan een volgende lessenreeks mee?

Tanja Bos, gedragsspecialist en coach www.gewoonspeciaalbegeleiding.nl

Meer berichten

Shopbox